Wij bieden je een flexibele droombaan in de zorg. We hebben flexibele vacatures voor verschillende functies en opdrachten voor zzp-ers. Ben je op zoek naar een vacature of een opdracht? Maak hier je keuze. Weet je het nog niet? Lees dan even verder.

Met onze vacatures ga je als gedetacheerde werken bij professionele zorginstellingen. Je mag dan ook iedere twee jaar een opleiding volgen bij een geaccrediteerde onderwijsinstelling. Je ontvangt een goed salaris en geeft zelf aan op welke tijden je inzetbaar bent. Als gedetacheerde heb je, net als bij een dienstverband, vastigheid. Het grote verschil is dat je, net als een zzp’er, zelf kunt bepalen wanneer en waar je wil werken. Ideaal dus als je meer vrijheid wil, zonder verlies van zekerheid.

Als zzp-er kun je tegen een goed tarief aan de slag bij verschillende zorginstellingen. We bekijken samen welke opdracht het beste bij jou past. Zo nemen we je werk uit handen. Als je dit aanspreekt, dan zijn we op zoek naar jou! Dat scheelt jou zoeken naar werk en je kunt vaak al snel aan de slag.

Werken bij GTSzorg betekent:

  • Je eigen werktijden bepalen
  • Goede verdiensten
  • Weinig overleggen, maar wel veel persoonlijk contact
  • Tweejaarlijks leuke personeelsuitjes

Maar, past dit werk wel bij mij?

Wil je weten wat detacheren is en of dat jouw droombaan kan worden? Twijfel dan niet en bekijk de overeenkomsten en verschillen met een vaste baan (dienstverband) en zelfstandig ondernemerschap (zzp).

Vacatures of zzp-opdrachten, je kunt aan de slag bij GTSzorg

Bekijk alle beschikbare vacatures voor detacheren of opdrachten voor zzp-ers in de zorg. Twijfel je of wil je meer informatie, dan mag je ons altijd bellen. We zien je graag.

GTSzorg is een snel groeiend bureau voor detacheren en zzp bemiddeling in de zorg. Met een gemotiveerd en ervaren team brengen wij ons eigen zorgprofessionals in contact met zorginstellingen. Maar ook bemiddelen wij voor enthousiaste zelfstandig zorgprofessionals (zzp). Daar waar de planning schreeuwt om zorgprofessionals, gaan wij aan de slag met zoeken & vinden, boeien & binden.

Je kunt ons bellen:
024 – 373 64 44

of stuur een bericht: