Wij bieden je een flexibele droombaan in de zorg. We hebben werk voor verschillende functies en voor zzp-ers.

Als gedetacheerde ga je werken bij professionele zorginstellingen en je mag iedere twee jaar een opleiding volgen bij een geaccrediteerde onderwijsinstelling. Je ontvangt een goed salaris en geeft zelf aan op welke tijden je inzetbaar bent.

Als zzp-er kun je tegen een goed tarief aan de slag bij verschillende zorginstellingen. We bekijken samen welke opdracht het beste bij jou past. Zo nemen we je werk uit handen.

Als je dit aanspreekt, dan zijn we op zoek naar jou! Maak hieronder je keuze, lees verder als je nog twijfelt of bel ons: 024 – 37 36 444

Werken bij GTSzorg betekent:

  • Je eigen werktijden bepalen
  • Goede verdiensten
  • Weinig overleggen, maar wel veel persoonlijk contact
  • Winstdeling
  • Tweejaarlijks leuke personeelsuitjes

Maar, past dit werk wel bij mij?

Wil je weten wat detacheren is en of dat jouw droombaan kan worden? Twijfel dan niet en bekijk de overeenkomsten en verschillen met een vaste baan (dienstverband) en zelfstandig ondernemerschap (zzp).

Gedetacheerd of als zzp-er, je kunt aan de slag bij GTSzorg

GTSzorg is een snel groeiend bureau voor detacheren en zzp bemiddeling in de zorg. Met een gemotiveerd en ervaren team brengen wij ons eigen zorgprofessionals in contact met zorginstellingen. Maar ook bemiddelen wij voor enthousiaste zelfstandig zorgprofessionals (zzp). Daar waar de planning schreeuwt om zorgprofessionals, gaan wij aan de slag met zoeken & vinden, boeien & binden.

Bekijk alle beschikbare functies voor detacheren of opdrachten voor zzp-ers in de zorg. Twijfel je of wil je meer informatie, dan mag je ons altijd bellen. We zien je graag.

Je kunt ons bellen:
024 – 373 64 44

of stuur een bericht: