GTSzorg is een snelgroeiend detacherings- en bemiddelingsbureau in de zorgsector.

Ons professioneel zorgteam bestaat uit:

GTSzorg staat in nauw contact met zowel haar zorgprofessionals als de zorginstellingen. Hierdoor houden wij zicht op de kennis en kunde van onze zorgprofessionals en de zorgvraag bij de zorginstellingen.

Dit stelt ons in staat om de beste matches te maken. Het belangrijkste is dat de zorgprofessionals op de juiste plek worden ingezet. Of dat nu is bij een verpleegtehuis, verzorgingshuis, thuiszorgorganisatie, zorghotel, artsenpraktijk of een ziekenhuis.

Onze bedrijfscultuur kan het best weergegeven worden door de volgende begrippen: professioneel, transparant, betrouwbaar, communicatief, laagdrempelig en familiair. Wij houden ervan om vanuit ons kantoor veelvuldig contact te hebben met onze zorgprofessionals door laagdrempelig en transparant te communiceren.

GTSzorg, ontzorgt de zorg

GTSzorg is ervan overtuigd dat het een positieve bijdrage levert aan de zorgsector. Door de oplopende personeelstekorten in de zorg ervaren de zorgmedewerkers een toenemende werkdruk, die steeds minder goed te combineren is met het privéleven.

Dit leidt tot meer stress en een hoger ziekteverzuim dan wenselijk. Om meer controle te krijgen over hun werktijden, gaan de zorgmedewerkers opzoek naar alternatieven. Velen gaan dan opzoek naar werk in andere sectoren, zoals de detailhandel.

Voor de zorg is het echter van groot belang dat die professionals binnen de sector blijven. GTSzorg biedt ze die mogelijkheid. Als gedetacheerde of zzp-er heeft de zorgprofessional immers meer zeggenschap over zijn werktijden en kan daardoor werk en privé beter op elkaar afstemmen.

Hierdoor blijven vele zorgprofessionals behouden voor de sector en inzetbaar om hiaten in de personeelssterke bij zorginstellingen op te vangen.

Als zorginstelling werken met GTSzorg

Als zorgorganisatie is kwaliteit van zorg enorm belangrijk. Dat de zorgprofessionals hier de grootste rol in spelen, weten wij als geen ander. Maar soms lukt dat niet met alleen je vaste personeel, met name niet als de werkdruk toeneemt. Dan is tijdelijk personeel de ideale oplossing.

GTSzorg staat ervoor in dat haar zorgprofessionals van een hoge kwaliteit zijn, die hun afspraken nakomen. Onze manier van werken verschilt dan ook sterk van die van anderen, niet alleen omdat wij streng zijn in de selectie van onze zorgprofessionals maar ook omdat wij continue in nauw contact met ze staan. Soms gaat het weleens fout, want ook goede mensen maken nu eenmaal fouten. We zullen dan direct inspringen om met de zorgprofessional en de zorginstelling tot een oplossing komen.  

Hierdoor zijn wij instaat om kwalitatieve zorg te leveren. De GTSzorg-er kan zich naadloos aanpassen binnen jouw organisatie en brengt “best-practices” binnen. Eigenschapen van onze GTSzorg-er zijn:

  • Adequaat opgeleid, ervaren en met kennis van zaken
  • Goed aanpassingsvermogen bij cliënten en collega’s
  • Betrouwbaar, flexibel én onderdeel van het team
  • Uitstekende communicatieve eigenschappen