Over GTSzorg

GTSzorg heeft ruim 80 flexibele verzorgenden en verpleegkundigen in dienst die klaar staan voor zorginstellingen en ziekenhuizen. We zijn een snelgroeiend detacheringsbureau in de zorgsector. Ons hechte zorgteam bestaat uit:

Dat we een hecht team zijn, blijkt ook uit de gesprekken die we regelmatig met elkaar hebben. Door die gesprekken hebben we zicht op onze kennis en kunde en houden we grip op kwaliteit. Dit stelt ons in staat om de beste matches te maken. Zo zorgen we ervoor dat professionele en betrokken medewerkers op de juiste plek worden ingezet. Of dat nu bij een thuiszorgorganisatie, ziekenhuis, zorghotel, verpleeghuis of verzorgingshuis is.

Werken bij GTSzorg

Op integere en gepassioneerde wijze brengen wij interessante werkgevers en gemotiveerde werknemers graag met elkaar in contact. Dit doen wij elke werkdag met een enthousiast team van medewerkers.

Bij GTSzorg profiteer je altijd van de volgende voordelen:

  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • Een aantrekkelijke beloning, hoger dan gebruikelijk binnen de zorgbranche
  • Jij oefent invloed uit op de hoeveelheid uren die je werkt
  • Een auto van GTSzorg bij het maken van voldoende uren

Werken met GTSzorg

Als zorgorganisatie is kwaliteit van zorg enorm belangrijk. Dat je medewerkers hier de grootste rol in spelen, weten wij als geen ander. Maar soms lukt het niet met alleen je vaste personeel, met name als de druk toeneemt. Dan is tijdelijk personeel de ideale oplossing.

Een GTSzorg-er werkt als je eigen personeelslid. Onze manier van werken verschilt dan ook sterk met het inhuren van een gemiddelde detacheerder. We leveren consequente zorg, wie er ook aan het bed staat. De GTSzorg-er kan zich naadloos aanpassen binnen je organisatie en is een flexibel personeelslid die consequent werkt.

Eigenschapen van onze GTSzorg-er:

  • Goed opgeleid en met kennis van zaken
  • Goed aanpassingsvermogen bij cliënten en collega’s
  • Flexibel én onderdeel van het team