GTSzorg is een snelgroeiend detacherings- en bemiddelingsbureau in de zorgsector. Wij hebben ruim 80 flexibele verzorgenden en verpleegkundigen, doktersassistenten, teamleiders en managers in dienst en bemiddelen een groeiende aantal zzp-ers. Ons professioneel zorgteam bestaat uit:

GTSzorg staat in nauw contact met zowel haar zorgprofessionals als de zorginstellingen. Hierdoor houden wij zicht op de kennis en kunde van onze zorgprofessionals en de zorgvraag bij de zorginstellingen. Dit stelt ons in staat om de beste matches te maken. Het belangrijkste is dat de zorgprofessionals op de juiste plek worden ingezet. Of dat nu is bij een verpleegtehuis, verzorgingshuis, thuiszorgorganisatie, zorghotel, artsenpraktijk of een ziekenhuis.

Onze bedrijfscultuur kan het best weergegeven worden door de volgende begrippen: professioneel, transparant, betrouwbaar, communicatief, laagdrempelig en familiair.

GTSzorg, ontzorgt de zorg

GTSzorg is ervan overtuigd dat het een positieve bijdrage levert aan de zorgsector. Door de oplopende personeelstekorten in de zorg ervaren de zorgmedewerkers een toenemende werkdruk die steeds minder goed te combineren is met het privéleven. Dit leidt tot meer stress en een hoger ziekteverzuim dan wenselijk. Om meer controle te krijgen over hun werktijden, gaan de zorgmedewerkers opzoek naar alternatieven. Vele gaan dan opzoek naar werk in andere sectoren, zoals de detailhandel. Voor de zorg is het echter van groot belang dat die professionals binnen de sector blijven. GTSzorg biedt ze die mogelijkheid. Als gedetacheerde of zzp-er heeft de zorgprofessional immers meer zeggenschap over zijn werktijden en kan daardoor werk en privé beter op elkaar afstemmen. Hierdoor blijven vele zorgprofessionals behouden voor de sector.  

Werken bij GTSzorg

Op integere en gepassioneerde wijze brengen wij respectabele zorginstellingen en gemotiveerde zorgprofessionals met elkaar in contact. Dit doen wij elke dag met een enthousiast team van medewerkers. Bij GTSzorg profiteer je altijd van de volgende voordelen:

  • zeggenschap over hoeveel, wanneer en waar je werkt
  • een aantrekkelijke beloning
  • mogelijkheid van leaseauto
  • opleidingen, training en coaching

Als zorgprofessional heb je de keuze om bij ons in loondienst te komen (detachering) of dat je als zelfstandige bemiddelt wilt worden (zzp-bemiddeling). Wil je weten wat beter bij je past, bekijk dan de overeenkomsten en verschillen.

Werken met GTSzorg

Als zorgorganisatie is kwaliteit van zorg enorm belangrijk. Dat de zorgprofessionals hier de grootste rol in spelen, weten wij als geen ander. Maar soms lukt dat niet met alleen je vaste personeel, met name niet als de werkdruk toeneemt. Dan is tijdelijk personeel de ideale oplossing.

GTSzorg staat ervoor in dat haar zorgprofessionals van een hoge kwaliteit zijn, die hun afspraken nakomen. Onze manier van werken verschilt dan ook sterk van die van anderen, niet alleen omdat wij streng zijn in de selectie van onze zorgprofessionals maar ook omdat we continue in nauw contact met ze staan. Soms gaat het weleens fout, want ook goede mensen maken nu eenmaal fouten. We zullen dan direct inspringen om met de zorgprofessional en de zorginstelling tot een oplossing komen.  Hierdoor zijn wij instaat om kwalitatieve zorg te leveren. De GTSzorg-er kan zich naadloos aanpassen binnen jouw organisatie en brengt “best-practices” binnen. Eigenschapen van onze GTSzorg-er zijn:

  • Goed opgeleid en met kennis van zaken
  • Goed aanpassingsvermogen bij cliënten en collega’s
  • Betrouwbaar, flexibel én onderdeel van het team