Twijfel je over een vaste baan bij een zorginstelling (loondienst), werken als zzp-er (zelfstandig) of als gedetacheerde bij GTSzorg? Dan helpen we je graag bij de juiste keuze. We hebben de belangrijkste verschillen en overeenkomsten voor je op een rij gezet. Zo kom jij op de werkplek waar je het naar je zin hebt en maken we samen de zorg een stukje beter. Onder het overzicht staat alles nog eens toegelicht.

Welke zorgbaan past bij mij? We zetten alles voor je op een rij!

In de tabel geven we aan wat bij de soort baan past en wat niet.

loondienstdetacherenzelfstandig
Gegarandeerd werk√√-
Pensioen opbouw√√-
Zelf bepalen waar, hoeveel en wanneer je werkt-√√
Zelf diensten roosteren-√√
Zelf op zoek naar werk--√
Zelf vrije dagen plannen-√√
Aanbod studies voor persoonlijke ontwikkeling√√-
Eigen administratie bijhouden--√
Vergaderen en overleg binnen zorginstelling√--
Collega’s binnen de organisatie√√-
Bedrijfsuitjes of personeelsdagen√√-
Hulp bij persoonlijke ontwikkeling (studie)√√-
Groeimogelijkheid in functie binnen de organisatie√√-
Salaris volgens CAO√--
Salaris wordt doorbetaald wanneer je ziek bent√√-
Eigen financiële boekhouding bijhouden--√
Sociale verzekeringen zijn geregeld√√-
Collega’s op kantoor voor vragen en hulp (P&O, management, etc.)√√-

Neem gerust contact met ons op. Wie weet kun je morgen gelijk aan de slag. Wil je eerst wat meer weten over de verschillen, lees dan verder.

Enthousiast? Kom dan ook werken als GTSzorg-er!

Meteen aan de slag als gedetacheerde GTSzorg-er? Dat kan! Nu nog kijken wanneer, waar en in welke functie. Kijk snel welke vacature bij jou past. De rest bespreken we bij onze eerste kennismaking. We hopen je snel te zien.

  Voornaam en achternaam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Ik ben geïntereseerd in werk als:


  Uitleg per type baan

  Een vaste baan bij een zorginstelling (loondienst), zekerheid voor nu en later

  Werken op één plek en de werkgever zorgt voor de rest.

  Of je nu net van school komt of al wat ervaring hebt, een vaste baan is vaak ideaal. Je werkt op één locatie, je hebt vaste collega’s en je weet welk werk je elke dag kunt doen. Je draait mee binnen het vaste rooster en mag vaak een vrij roostermoment per week opgeven. Je vakantieplanning dien je ruim van te voren in zodat er gekeken kan worden of het past in de planning. Als je een dag niet kunt werken, regel je zelf een collega om van dienst te ruilen of je vraagt om hulp bij het zoeken van een oplossing. Om je rooster heen kun je dan je privé dingen regelen. Je werkt op dezelfde afdeling en de terugkerende organisatorische handelingen, zoals vergaderingen en administratie, horen ook bij je werkzaamheden. Je salaris wordt vaak bepaald vanuit een CAO. Dat is fijn, want je weet dan vooraf waar je aan toe bent. Ook zijn veel dingen al voor je geregeld. Denk aan verzekeringen en je pensioen.

  Maar, wil je meer vrijheid en verantwoordelijkheid? Dan is werken als zelfstandige (zzp-er) misschien beter voor je.

  Als zzp-er (zelfstandig), vrijheid en afwisseling

  Vrijheid en ondernemerschap, dat is wat ik wil.

  Je hebt waarschijnlijk al wat ervaring en zoekt meer vrijheid in je werk. Dan kun je kiezen om aan de slag te gaan voor jezelf: als zzp-er (zelfstandige zonder personeel). Je kunt zelf bepalen waar je werkt, hoe vaak je werkt en wat je wil verdienen. Werk verricht je bij minimaal 3 opdrachtgevers per jaar. Voor je urencriterium wil je van bepaalde belastingtechnische voordelen kunnen genieten. Je kunt jezelf flexibel inplannen en werken wanneer je wil. Gevarieerd werken en op verschillende werkplekken. Je vindt het niet erg je eigen administratie te doen. Ook vind je het leuk om zelf voldoende werk te vinden om genoeg werkuren te draaien. Klinkt dit als muziek in de oren, dan ben je een echte zorg-zzp-er.

  Maar, het kan nog mooier!

  Nu kan het zijn dat je in veel gevallen alles prima zelf kunt, maar werk vinden lastig vindt. Ook dan kun je gewoon als zzp-er aan de slag gaan. Het vinden van werk kun je bij GTSzorg neerleggen. Wij bemiddelen op basis van jouw wensen bij zorginstellingen. Op die manier kun jij je richten op je zelfstandige onderneming en de zorg. Ideaal toch? Bel ons of stuur gerust een email, dan kom je alles te weten over zzp bemiddeling in de zorg. En wie weet kun je morgen al aan de slag!

  Maar, wil je toch meer zekerheid en zelf roosteren? Dan is werken als gedetacheerde misschien beter voor je.

  Detacheren, het beste van beiden

  Wel de lusten van een zzp-er, maar niet de lasten.

  Twijfel je tussen dienstverband en zelfstandig ondernemerschap (zzp)? Dan hebben wij de ideale droombaan voor jou! Klinkt te mooi om waar te zijn, maar veel verzorgenden en verpleegkundigen, doktersassistenten, teamleiders en managers zijn je al voor geweest. En wie weet wordt jij straks hun nieuwe collega.

  Om te beginnen kom je in dienst van GTSzorg. Hierdoor ben je voorzien van een normale vakantie-, ziekte-, pensioen regeling. Zelf bepalen hoeveel je werkt en wanneer je wil werken geeft flexibiliteit en mogelijkheid op de goede balans tussen thuis en werk. Genoeg vakkennis die je blijft opdoen via GTSzorg hoort er sowieso bij maar als jij een opleiding wil doen is daar ook ruimte voor. Samen bespreken we wat passend is bij jou en de organisatie. Altijd ondersteuning vanuit kantoor voor je arbeidsvoorwaarden, overleg ondersteuning bij (on)gemakken, scholing certificaat up to date houden. Genoeg opdrachten om door te schuiven naar andere werkplekken.

  Lijkt jou detacheren wel iets? Maar heb je nog veel vragen? Dat begrijpen we als geen ander. Daarom ben je van harte welkom om je vragen te stellen. Bel ons of stuur gerust een email, dan kom je alles te weten over detacheren in de zorg. En wie weet hebben we morgen al werk voor je!

  024 – 37 36 444