Twijfel je over een vaste baan (loondienst), werken als zzp-er (zelfstandig) of als gedetacheerde? Dan helpen we je graag bij de juiste keuze. Zo kun je werk doen dat echt bij jou past. Onder het overzicht staat alles nog eens toegelicht.

We zetten alle verschillen en overeenkomsten voor je op een rij!

loondienstdetacherenzelfstandig
Gegarandeerd werk√√-
Pensioen opbouw√√-
Zelf bepalen waar, hoeveel en wanneer je werkt--√
Zelf diensten roosteren--√
Zelf op zoek naar werk--√
Zelf vrije dagen plannen-√√
Aanbod studies voor persoonlijke ontwikkeling√√-
Eigen administratie bijhouden--√
Vergaderen en overleg binnen zorginstelling√--
Collega’s binnen de organisatie√√-
Bedrijfsuitjes of personeelsdagen√√-
Hulp bij persoonlijke ontwikkeling (studie)√√-
Groeimogelijkheid in functie binnen de organisatie√√-
Salaris volgens CAO√--
Salaris wordt doorbetaald wanneer je ziek bent√√-
Eigen financiële boekhouding bijhouden--√
Sociale verzekeringen zijn geregeld√√-
Collega’s op kantoor voor vragen en hulp (P&O, management, etc.)√√-

Maak je keuze en wie weet kun je morgen aan de slag.

Meteen aan de slag als gedetacheerde GTSzorg-er? Of het zoeken van zzp-opdrachten aan ons overlaten? Dat kan! De rest bespreken we bij onze eerste kennismaking. We hopen je snel te zien.

  Voornaam en achternaam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Ik ben geïntereseerd in werk als:


  Uitleg per type werk

  Loondienst: werken op één plek en je werkgever zorgt voor de rest.

  Of je nu net van school komt of al wat ervaring hebt, een vaste baan is vaak ideaal. Je werkt op één locatie, je hebt vaste collega’s en je weet welk werk je elke dag kunt doen. Je draait mee binnen het vaste rooster en mag vaak een vrij roostermoment per week opgeven. Je vakantieplanning dien je ruim van te voren in zodat er gekeken kan worden of het past in de planning. Als je een dag niet kunt werken, regel je zelf een collega om van dienst te ruilen of je vraagt om hulp bij het zoeken van een oplossing. Om je rooster heen kun je dan je privé dingen regelen. Je werkt op dezelfde afdeling en de terugkerende organisatorische handelingen, zoals vergaderingen en administratie, horen ook bij je werkzaamheden. Je salaris wordt vaak bepaald vanuit een CAO. Dat is fijn, want je weet dan vooraf waar je aan toe bent. Ook zijn veel dingen al voor je geregeld. Denk aan verzekeringen en je pensioen.

  Maar, wil je meer vrijheid en verantwoordelijkheid? Dan is werken als zelfstandige (zzp’er) of gedetacheerde misschien beter voor je.

  Zelfstandig (zzp): vrijheid en ondernemerschap, dat is wat ik wil.

  Je hebt waarschijnlijk al wat ervaring en zoekt meer vrijheid in je werk. Dan kun je kiezen om aan de slag te gaan voor jezelf: als zzp’-‘er (zelfstandige zonder personeel). Je kunt zelf bepalen waar je werkt, hoe vaak je werkt en wat je wil verdienen. Werk verricht je bij minimaal 3 opdrachtgevers per jaar. Voor je urencriterium wil je van bepaalde belastingtechnische voordelen kunnen genieten.

  Je werk is gevarieerd en bij verschillende zorginstellingen. Je vindt het niet erg je eigen administratie te doen. Ook vind je het leuk om zelf voldoende werk te vinden om genoeg werkuren te draaien. Klinkt dit als muziek in de oren, dan ben je een echte zorg-zzp’er.

  Het vinden van opdrachten kun je ook bij GTSzorg neerleggen. Wij bemiddelen op basis van jouw wensen bij zorginstellingen. Ideaal toch? Je moet nog wel steeds alle administartie verzorgen en bent verantwoordelijk voor zaken als verzekeringen en je eigen pensioen.

  Maar, het kan nog mooier! Als je dezelfde vrijheid wil als een zelfstandig ondernemer, maar de zekerheid van iemand met een vaste baan? Dan is werken als gedetacheerde beter voor jou.

  Detacheren, het beste van beiden

  De vrijheid van een zzp-er met de zekerheid van een vaste baan.

  Twijfel je tussen dienstverband en zzp-en? Dan hebben wij de ideale droombaan voor jou! Klinkt te mooi om waar te zijn, maar veel zorgprofessionals zijn je al voor geweest. En wie weet wordt jij straks hun nieuwe collega.

  Om te beginnen kom je in dienst van GTSzorg. Hierdoor ben je voorzien van een normale vakantie-, ziekte-, pensioen regeling. We kunnen overleggen wanneer je wil werken zodat je een goede balans hebt tussen thuis en werk. Hoe dan ook, je werkt bij verschillende zorginstellingen, net als een zzp’er.

  Genoeg vakkennis die je blijft opdoen via GTSzorg hoort er sowieso bij maar als jij een opleiding wil doen is daar ook ruimte voor. Dus, net als in loondienst bij één zorginstelling, kun jij je blijven ontwikkelen bij GTSzorg.

  Er is altijd ondersteuning vanuit kantoor over je arbeidsvoorwaarden, overleg ondersteuning bij (on)gemakken en scholing om je certificaat up-to-date te houden. Er zijn genoeg opdrachten om door te schuiven naar andere werkplekken.

  Lijkt jou detacheren wel iets? Maar heb je nog veel vragen? Dat begrijpen we als geen ander. Daarom ben je van harte welkom om je vragen te stellen.

  Je kunt ons bellen:
  024 – 373 64 44

  of stuur een bericht: