Bij ons vind je vacatures verzorgende 3IG bij verschillende zorginstellingen. Wij hebben altijd werk voor je in Noord-Brabant, Gelderland en Limburg.

Kennis maken met ons

GTSzorg laat verzorgenden doen waar ze goed in zijn. We noemen dat GTSzorgen. Plezier speelt bij ons een grote rol, omdat we geloven dat de zorg er alleen maar beter van wordt. Graag ontvangen wij een CV en nodigen je vervolgens uit voor een persoonlijke gesprek.

Je kunt ons bellen:
024 – 373 64 44

of stuur een bericht:

Als verzorgende 3IG heb je de keuze om bij ons in loondienst te komen (detachering) of dat je als zelfstandige bemiddelt wordt door ons (zzp-bemiddeling). Wil je weten wat beter bij je past, bekijk dan de overeenkomsten en verschillen.

Als verzorgende 3IG in dienst bij GTSzorg

Werken als verzorgende 3IG bij GTSzorg houdt in dat je van ons een arbeidscontract krijgt. Wij zullen je vervolgens detacheren als verzorgende 3IG bij de zorginstellingen waarbij je wil werken. Detacheren biedt vele voordelen, denk daarbij aan:

  • Veel zeggenschap over hoeveel, wanneer en waar je wilt werken
  • Een uitstekend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Bij voldoende uren een leaseauto van de zaak
  • Een aantal keren per jaar een gezellig personeelsuitje
  • Eindejaarsuitkering

Je zult niet bij één organisatie werken, maar op tijdelijke basis bij verschillende zorginstellingen. Dit is namelijk onze werkwijze als detacheringsbureau. De ene keer word je voor een paar maanden ingezet, de andere keer kun je ad hoc diensten opvangen. De keuze is aan jou.

We hebben alle taken en verantwoordelijkheden op een rij gezet.


Zorgpartners