Werken in de zorg als Verzorgende IG kan bij GTSzorg bij verschillende zorginstellingen op verschillende plekken in Noord-Brabant, Gelderland en Limburg.

Dit is GTSzorg

Als Verzorgende IG niveau 3 kun jij bij GTSzorg doen waar jij goed in bent, omdat wij het belangrijk vinden dat jij plezier hebt in het werken in de zorg. Eén ding weten wij zeker, de zorg wordt er dan alleen maar beter op. Enthousiast? Stuur jouw CV op en wij zien jou graag tijdens een persoonlijk gesprek.

Je kunt ons bellen:
024 – 373 64 44

of stuur een bericht:

Werken als Verzorgende IG kan bij GTSzorg op twee manieren. Kies zelf wat het beste bij jou en jouw situatie past. Detachering is mogelijk waarbij jij vastigheid hebt met betrekking tot salaris, maar toch ook verschillende ervaringen opdoet in verschillende omgevingen. Werken als zzp’er er toch meer iets voor jou? Omdat jij graag alles zelf bepaalt, van jouw aantal uren tot aan de werkomgeving. Dan is dat ook mogelijk. We hebben de overeenkomsten en verschillen van detacheren, dienstverband of zzp-en voor jou op een rijtje gezet.

Als verzorgende IG in dienst bij GTSzorg

Werken als Verzorgende IG bij GTSzorg op basis van detachering, betekent dat jij bij verschillende zorginstellingen werkt. Van ad-hoc klussen tot werk voor langere tijd op één locatie. Jij geeft jouw wensen aan. Detacheren biedt de volgende voordelen:

  • Een uitstekend salaris
  • Jij bepaalt waar, wanneer en hoeveel jij werkt
  • Leaseauto van de zaak, bij genoeg uren
  • Personeelsuitjes
  • Eindejaarsuitkering

We hebben alle taken en verantwoordelijkheden op een rij gezet voor een Verzorgende IG.


Zorgpartners