Bij ons vind je zzp-opdrachten verpleegkundige niveau 4 bij verschillende zorginstellingen in Noord-Brabant, Gelderland en Limburg.

Kennismaken met ons

GTSzorg laat mensen doen waar ze goed in zijn. We noemen dat GTSzorgen. Plezier speelt bij ons een grote rol, omdat we geloven dat de zorg er alleen maar beter van wordt. Graag ontvangen wij een CV en nodigen je vervolgens uit voor een persoonlijke gesprek.

Je kunt ons bellen:
024 – 373 64 44

of stuur een bericht:

Als zelfstandige verpleegkundige 4 (zzp-er) bij GTSzorg

Als zelfstandige verpleegkundige 4 werken heeft vele voordelen, maar je bent wel een ondernemer. Denk aan het volgende:

  • Veel zelfstandigheid
  • Zelf bepalen waar, wanneer en hoeveel je werkt
  • Je bepaalt zelf je uurtarief
  • Je moet ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel
  • En je draagt zelf zorg voor je financiële administratie

Via GTSzorg zul je niet bij één organisatie werken, maar op tijdelijke basis bij verschillende zorginstellingen in Noord-Brabant, Gelderland en Limburg. Wij worden door al die instellingen continue op de hoogte gehouden van hun zorgvraag en openstaande diensten. Wij vinden dus altijd wel een zorgopdracht die bij jouw persoonlijke wensen past. Dat kunnen opdrachten zijn van enkele maanden, maar we hebben ook vele ad hoc diensten. De keuze is aan jou.

We hebben alle taken en verantwoordelijkheden op een rij gezet.

ZZP of toch een flexibele baan

Twijfel je nog of ZZP-en wel iets voor je is? Bekijk gerust de overeenkomsten en verschillen. Bij ons eerste gesprek kunnen we je nog eens bekijken wat het beste bij jou past.


Onze zorgpartners