Ben jij Helpende Plus en op zoek naar een leuke baan? Bij GTSzorg vind je vacatures bij verschillende zorginstellingen in Noord-Brabant, Gelderland en Limburg.

Maak kennis met ons

Bij GTSzorg laten we mensen doen waar ze goed in zijn. GTSzorgen is bij ons een begrip. Dat doen we met veel plezier. Zo maken we met al onze collega’s de zorg leuker. Pas jij daarbij? Laat je cv achter, dan nodigen we je uit voor een persoonlijk gesprek.

Je kunt ons bellen:
024 – 373 64 44

of stuur een bericht:

Werken alsHelpende Plus kan bij GTSzorg in verschillende vormen. Je hebt de keuze om bij GTSzorg in loondienst te werken (detachering) of om als zelfstandige aan de slag te gaan (zzp). Benieuwd naar wat bij jou past? Lees meer over de overeenkomsten en verschillen.

Als Helpende Plus in dienst van GTSzorg (detachering)

Werken als Helpende Plus kan bij GTSzorg in verschillende vormen. Één daarvan is detachering. Jij krijgt dan van ons een arbeidscontract en wij detacheren jou vervolgens alsHelpende Plus bij een zorginstelling naar jouw keuze. Daar kun je diensten vervullen of langdurende opdrachten aannemen. De voordelen van detachering als Helpende Plus:

  • Salaris waar je blij van wordt
  • Goed secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Jij bepaalt wanneer, hoeveel en waar je werkt
  • Doorbetaling bij ziekte en opbouw van je pensioen
  • Personeelsuitje om je collega’s uit de zorg beter te leren kennen
  • Eindejaarsuitkering

In deze functie krijg jij de mogelijkheid om zowel ad hoc diensten op te vangen als een paar maanden bij één of meerdere zorginstellingen te werken. Jij bepaalt. 

Alles over de Functie Helpende Plus hebben we hier voor je op een rij gezet.


Zorgpartners