Bij ons vind je vacatures voor de functie helpende plus bij verschillende zorginstellingen in Noord-Brabant, Gelderland en Limburg.

Kennismaken met ons

GTSzorg laat mensen doen waar ze goed in zijn. We noemen dat GTSzorgen. Plezier speelt bij ons een grote rol, omdat we geloven dat de zorg er alleen maar beter van wordt. Graag ontvangen wij een CV en nodigen je vervolgens uit voor een persoonlijke gesprek.

Je kunt ons bellen:
024 – 373 64 44

of stuur een bericht:

Als Helpende Plus heb je de keuze om bij ons in loondienst te komen (detachering) of als zelfstandige door ons bemiddeld te worden (zzp). Wil je weten wat beter bij je past, bekijk dan de overeenkomsten en verschillen.

Als Helpende Plus in dienst van GTSzorg (detachering)

Werken als helpende plus bij GTSzorg houdt in dat je van ons een arbeidscontract krijgt. Wij zullen je vervolgens detacheren als helpende bij een zorginstelling naar jouw keuze. Dit kan in de vorm van diensten of langere opdrachten. Detacheren biedt vele voordelen, denk daarbij aan:

  • Zeggenschap over wanneer, hoeveel en waar je werkt
  • Een uitstekend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Doorbetaling bij ziekte en opbouw van je pensioen
  • Een aantal keren per jaar een gezellig personeelsuitje
  • Eindejaarsuitkering

Je hebt de mogelijkheid om op verschillende afdelingen bij een zorginstelling of bij meerdere zorginstellingen te werken. De ene keer word je voor een paar maanden ingezet, de andere keer kun je ad hoc diensten opvangen. De keuze is aan jou.

Alles over de Functie Helpende Plus hebben we hier voor je op een rij gezet.


Zorgpartners