Op zoek naar een zorgprofessionals voor ondersteuning van je zorgpersoneel? Het is niet altijd makkelijk om snel geschikte zorgprofessionals te vinden. GTSzorg neemt deze zorg uit handen en biedt een flexibele schil van geaccrediteerde  zorgprofessionals voor zorginstellingen in de regio’s Gelderland, Noord-Brabant en Limburg. Bekijk het Team van GTSzorg

Je kunt ons bellen:
024 – 373 64 44

of stuur een bericht:

Hoe wij werken en wat onze opdrachtgevers van ons vinden, zie je in ‘Samen Sterk’, een programma van SBS6.

5 redenen om met GTSzorg zorgprofessionals te werken

  • 24/7 bereikbaar
  • Vakkundig en flexibel zorgpersoneel dat in vaste dienst is bij GTSzorg
  • Altijd dezelfde tarieven, of het nu gaat om één dienst of een contract voor een half jaar
  • Geen verplichte afname van uren en kosteloos tijdig annuleren
  • Verzekerd en geaccrediteerd

Zorg is mensenwerk

Via GTSzorg kun je openstaande diensten laten invullen in geval van ziekte, vakanties, zwangerschappen of andere noodsituaties. Snel en zonder al te veel administratieve rompslomp. Wij beschikken over ruim 80 vaste zorgprofessionals op verschillende niveaus, zoals:

Van iedere zorgprofessional hebben we een volledig portfolio, zodat we precies weten wie ze zijn en wat ze kunnen. Zo zijn we in staat om de beste matches te maken, waar zowel zorgprofessional als cliënten zich prettig bij voelen. Zorg verlenen is tenslotte mensenwerk.

Flexibele zorgprofessionals

Onze  zijn gewend om op verschillende locaties en bij verschillende cliënten aan de slag te gaan. Dit zorgt ervoor dat zij zich snel kunnen aanpassen aan de omgeving en weten wat er van hen wordt verlangd. Zij krijgen daarvoor een passend salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en we hebben veel persoonlijk contact met ze. Niet voor niets voelen zorgprofessionals zich in onze platte, laagdrempelige organisatie op hun gemak. Dit resulteert in een laag ziekteverzuim en gemotiveerde zorgprofessionals.

Zorgondersteuning

Is er binnen je organisatie vraag aan zorgondersteuning, dan gaan we eerst met je in gesprek. We vertellen hoe we te werk gaan en wat je van onze zorgprofessionals kunt verwachten. Ook vragen we je naar je wensen met betrekking tot de benodigde kandidaat. Vervolgens zetten we je openstaande dienst uit onder onze zorgprofessionals, daarna doen we je een voorstel.

Tijdens het invullingsproces houden we continu contact, zodat je op de hoogte blijft en tijdig weet of de dienst kan worden ingevuld. Helaas lukt het niet in alle gevallen om een geschikte zorgprofessional te vinden. Daarom adviseren we altijd om de dienst ook bij een tweede of derde partij uit te zetten, zodat de cliënt verzekerd is van zorg.

Neem contact op met onze afdeling planning om je openstaande dienst te bespreken. Bel 024 – 37 36 444 of mail naar planning@gtszorg.nl. Je kunt ook onderstaand contactformulier invullen.