Samen maken we de zorg beter

Als ziekenhuis, verpleeg- of verzorgingshuis heb je als doel optimale zorg te bieden tegen de hoogste kwaliteit. Cliënten, patiënten, familie en direct betrokkenen verdienen persoonlijke aandacht en zorg op maat. Maar hoe doe je dat met steeds minder beschikbare zorgverleners binnen jouw zorgorganisatie?

Door de toenemende vergrijzing neemt de zorgvraag toe. Het aantal mensen dat in de zorg werkt blijft daarbij fors achter, ook omdat steeds meer zorgverleners de sector verlaten. Van de zorgverleners die blijven, gaat een steeds groter deel als zelfstandig ondernemer werken. Wanneer eenmaal de stap naar ZZP genomen is, dan keert de zorgverlener zelden terug in loondienst.

Het is in het belang van de zorginstellingen dat zoveel mogelijk zorgverleners in loondienst blijven werken. Hierbij kunnen wij als detacheringsbureau helpen. Door goede afspraken te maken met zorginstellingen voorkomen we dat zorgverleners uit loondienst gaan. Graag komen we met jou in gesprek om dit verder uit te werken.

Met deze aanpak maken we samen de zorg beter. Dat klinkt al mooi, maar daar hebben we jou wel bij nodig!

Resultaat van samenwerken

Samen met jou streven we naar een resultaat met o.a.:

 • betere tegemoetkoming aan de wensen van de zorgverleners
 • meer stabiliteit in de zorgverlening
 • hogere kwaliteit van zorgverlening
 • minder tijd en geld kwijt aan werving & selectie
 • minder uitval en ziekteverzuim, ook op lange termijn
 • meer vertrouwde zorgprofessionals binnen jouw organisatie

Kennis delen is kennis versterken

We staan niet stil bij GTSzorg. Juist nu de zorg alle aandacht nodig heeft. Daarom geloven we in kennis delen met onze zorgpartners. Dat doen we dan ook actief om zo samen de zorg te verbeteren. om alvast een idee te geven hoe we dat doen, hebben we een white paper geschreven. Hierin staan de laatste constateringen uit de zorg samengevat. Je mag deze hier gratis downloaden.

Laten we kennis maken

Ik kom graag naar je toe, maar je bent natuurlijk ook welkom op ons gezellige kantoor in Nijmegen. Laat met het formulier weten hoe je contact wil leggen, of bel mij gerust direct als je meer wil weten.

Tot snel!
Rob van Zadelhoff | Algemeen Directeur

Mobiel: 06-2270 2374

Maak een afspraak

  Je kunt ons bellen:
  024 – 373 64 44

  of stuur een bericht: