Stichting GTSzorg levert vanaf 2015 naast thuiszorg ook mantelzorg en palliatieve zorg. Als mantelverzorger kun je bij de mensen thuis komen om te ondersteunen bij het boodschappen doen, haren verzorgen, helpen met de administratie en bv. meegaan naar ziekenhuis-, of doktersbezoeken.

Als vrijwilliger in de palliatieve thuiszorg ben je aanwezig bij cliënten die ondersteuning hebben omdat ze erg ziek zijn en toezicht nodig hebben, bijvoorbeeld in de nachten.

Stichting GTSzorg is op zoek naar:

MANTELVERZORGERS (M/V)

Wil je een bijdrage leveren in het welzijn van ouderen, gehandicapten of alleenstaande in de samenleving? Wil jij dit op vrijwillige basis doen en ben je beschikbaar per 01-01-2015, meld je dan aan als mantelverzorger bij Stichting GTSzorg via het onderstaande e-mail adres.

VRIJWILLIGERS PALLIATIEVE ZORG (M/V)

Ben je verpleegkundige geweest en niet meer werkzaam of ben je geïnteresseerd in het werken met ernstig zieke mensen, en wil je een positieve en zinvolle invulling geven binnen de zorg op vrijwillige basis, meld je dan aan als vrijwilliger bij Stichting GTSzorg via het onderstaande e-mail adres.

E-mail : vrijwilliger@gtszorg.nl