De vaccinatiecampagne voor de boosterprik is in volle gang. Veel zorgmedewerkers hebben inmiddels een uitnodiging ontvangen voor de boosterprik. Ook onze collega’s hebben de prik gekregen. Jij ook?
Als medewerker van GTSzorg ontvang je de uitnodiging voor de boosterprik via de instelling waar je gedetacheerd bent. De boosterprik krijg je op een locatie van de GGD. Of je wordt tegelijkertijd met de cliënten op locatie bij je instelling geprikt. Ben je zzp’er of stagiair? Ook dan regelt de instelling waar je werkt de boosterprik voor je. De vaccinatie die je krijgt, is het mRNA-vaccin: Moderna of BioNTech/Pfizer.

Nog geen uitnodiging van de GGD gehad?

Heb je nog geen uitnodiging gehad? Neem dan contact op met de zorgmanager van de afdeling waar je werkt. Meld dat je nog geen uitnodiging hebt gehad. Misschien is er iets misgegaan en is het probleem snel verholpen. Stel je vragen ook gerust aan ons. Je bereikt ons het snelste via telefoon: 024 – 37 36 444. En je bereikt ons altijd per mail: info@gtszorg.nl.

Twijfels over vaccineren?

Heb jij je nog niet laten vaccineren? En twijfel je of je het wel wil? Bijvoorbeeld vanwege je medische geschiedenis, bepaalde allergieën of omdat je in verwachting bent. Of heb je al twee vaccinaties gehaald, maar twijfel je over de boosterprik? Dan vind je het vast fijn om wat meer voorlichting te krijgen over de vaccins. Sinds kort is er een hulplijn, de Vaccinatie Twijfeltelefoon. Daar kun je terecht met al je vragen en twijfels.
De Twijfeltelefoon is bereikbaar via 088 – 7 555 777. Van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 uur en 16.30 uur.