In 2040 zijn er naar schatting ruim 900.000 (!) zorgverleners extra nodig om aan de stijgende zorgvraag te kunnen voldoen. Met name in de ouderen- en gehandicaptenzorg, daar is de vraag het grootst. Werk jij in de zorg? Of ben je van plan om in de zorg te gaan werken? Dan heb jij de komende jaren genoeg te doen.

Zzp’en in de zorg

Misschien denk jij er wel over na om zzp’er te worden. Zzp’en in de zorg is enorm populair. Niet voor niets, want zzp’ers zijn onafhankelijk en kiezen zelf voor wie ze werken en wanneer. Zo kunnen zij privé en werk beter op elkaar afstemmen. Daartegenover staan ook wat nadelen. Zzp’ers krijgen bijvoorbeeld geen loon doorbetaald als ze ziek zijn.

Detacheren biedt meer zekerheid

Wie wil profiteren van de voordelen van zzp’en, maar tegelijkertijd weinig risico wil lopen, doet er goed aan zich te verdiepen in de mogelijkheden van detachering. Ook een gedetacheerde bepaalt zelf waar en wanneer hij werkt, maar dan met de zekerheid van een vast arbeidscontract. Ook bouw je als gedetacheerde pensioen op en krijg je van je detacheringsbureau de mogelijkheid om opleidingen en bijscholingen te volgen.

Detacheren, iets voor jou? We hebben alle verschillen en overeenkomsten voor je op een rij gezet. Wil je ons persoonlijk spreken of wil je weten of detacheren wel bij jou past? Neem dan gerust contact met ons op. We zitten voor je klaar.

Je kunt ons bellen:
024 – 373 64 44

of stuur een bericht: