Personeel nodig?

GTSzorg is een snel groeiend detacheringsbureau. Met een gemotiveerd en ervaren team brengen wij ons eigen personeel, thuiszorgorganisaties, ziekenhuizen, verpleeghuizen en verzorgingshuizen bij elkaar. Daar waar de planning schreeuwt om verpleegkundigen en verzorgenden, gaan wij aan de slag met zoeken & vinden, boeien & binden.

We hebben persoonlijk contact hoog in het vaandel staan. Dat zorgt voor kwalitatief goede mensen, omdat we iedereen persoonlijk spreken. Ook geven we daar waar het nodig is de juiste adviezen. Wij  hebben zelf alle verpleegkundige kennis in huis.

Een ander stokpaardje is onze service. Iedereen die voor ons werkt, komt regelmatig langs op ons sfeervolle kantoor in Nijmegen. Daar maken we afspraken, bespreken we onze werkwijze en regels, houden wij regelmatig een teamoverleg en geven we diverse scholingen.

Onze opdrachtgevers staan we bij op allerlei gebied. We kijken de planningslijsten na en corrigeren de fouten. Ook onze juridische en belastingtechnische kennis is regelmatig zeer welkom. Let wel, onze adviezen zijn geheel kosteloos!

Aanmelden

Vul onderstaand formulier volledig in. Bedenk een gebruikersnaam om in te kunnen loggen op de website. Je krijgt dan toegang tot o.a. facturatie bestanden en het laatste nieuws over de zorg, evenementen en werk.

Voornaam en achternaam *

Gebruikersnaam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Het wachtwoord wordt per e-mail naar je verzonden.